Kiest u voor een losse bestelling dan kunt u veilig afrekenen via het ideal account, of een AfterPay betaling. Vul de gevraagde gegevens in en controleer het te betalen bedrag. De betaling wordt veilig uitgevoerd via het Curo payment account.

Bestellingen die vandaag geplaatst zijn worden nog dezelfde dag verzonden met post.nl. U hoeft er niet om thuis te blijven, want uw reclamevrije pakket past door de brievenbus.

Maandelijks afnemende BudgetCBD-gebruikers ontvangen ieder maand een betalingsverzicht met daarop hun bijdrage. Zij kunnen op elk moment de producten aanpassen, altijd tegen de vaste lage prijzen.

BudgetCBD-gebruikers kunnen dagelijks gebruik maken van de afdeling: Cannabis Geneeskunde, met vragen of wijzigen van de gebruikte producten. Het BudgetPharmaHemp Team Nederland staat dagelijks voor u klaar.

Alle producten die door BudgetPharmaHemp worden aangeboden of geadverteerd, worden zowel intern als onafhankelijk getest op potentie, zuiverheid en consistentie. Voor BudgetCBD-gebruikers bieden we advies op maat dat past bij de persoonlijke situatie.

Ons laboratorium werkt volgens de ISO/IEC 17025-norm, om te zorgen dat we competent werken en valide, betrouwbare resultaten genereren. Deze accreditatie toont aan dat ons BudgetPharmaHemp werkt met het hoogste competentieniveau op het gebied van laboratoriumtests van hennep en hennep-gerelateerde producten.

Eenmalige verpakking en verzendkosten voor BudgetCBD               totale pakket         € 2,25
Eenmalige verpakking en verzendkosten voor losse verkoop            totale pakket         - 4,50

Immuun-Boost Medical CBD bestaat uit EU-gecertificeerde biologische industriële hennep.

Sommige oliën zijn verrijkt met medicinale plantenextracten, wat bijdraagt aan een betere bescherming van de cellen. Er zijn zo’n 500.000 soorten planten op de wereld, waarvan ongeveer 70.000 als basis dienen voor plantaardige geneesmiddelen.

JURIDISCH
Geschillen